• Verloskundige Den Haag

Op zoek naar een gepassioneerde verloskundige in Den Haag?

Verwacht je een kindje en ben je op zoek naar een bijzondere verloskundige in Den Haag en omgeving? Dan heten wij je van harte welkom bij Otis, een vooruitstrevende verloskundigenpraktijk in Den Haag die aanstaande ouders in deze omgeving ondersteunen en begeleiden tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamperiode. Samen met jullie brengt een betrokken medewerker, als verloskundige in Den Haag, de mogelijkheden en persoonlijke wensen in kaart om de voorbereiding op jullie kindje een goede en unieke ervaring te laten zijn.
Direct inschrijven

De praktijk wordt geleid door vier ervaren en gepassioneerde verloskundigen: Lianne Smit, Marjet Oostveen, Myriam van de Pas en Veronique Reitz. Ons team zorgt voor prettige en professionele begeleiding waarbij persoonlijke aandacht bij ons altijd voorop staat.

Dé verloskundigenpraktijk voor Den Haag en omstreken

Het dynamische Den Haag is van oudsher onze thuisbasis als verloskundigenpraktijk, maar wij werken ook in Rijswijk, Wateringen en in overleg de randgemeenten. We hebben 5 spreekuurlocaties dus we zitten altijd bij je in de buurt. Kijk gerust op onze website voor onze locaties en tijden.

Wij zijn als organisatie aangesloten bij de KNOV (onze beroepsorganisatie), het Kwaliteitsregister Verloskundigen en nemen deel aan de Verloskundigen SamenwerkingsVerbanden regio Den Haag. Zo blijven wij aantoonbaar werken aan kwaliteit!
Direct inschrijven

Wij staan tot uw dienst als verloskundige in Den Haag

Ons bevlogen team helpt jou graag bij al je vragen, wensen en zorgen en bestaat uit vier verschillende vrouwen met ieder hun eigen specifieke bekwaamheden, die elkaar zo perfect aanvullen. Zo is Marjet Oostveen vanaf 1984 al werkzaam als verloskundige in Den Haag bij praktijk Otis, ontstaan uit de duopraktijk die zij ooit oprichtte met haar toenmalig collega Mieke Gouw. Marjet heeft niet alleen haar opleiding verloskunde afgerond, maar haalde eerst haar diploma voor “Voeding en diëtetiek”. Daarbij is zij een bekwaam en officieel massagespecialist. Deze vaardigheden zet zij veel in tijdens bevallingen. Dan werkt Myriam van de Pas sinds 1992 bij onze verloskundigenpraktijk in Den Haag. In 1992 studeerde zij af als verloskundige in België, waarna zij gelijk bij Otis aan de slag ging. Veronique Reitz begon als klinisch verloskundige in een ziekenhuis in Frankrijk. Ondanks haar Franse roots ruilde zij in 1992 haar Franse leven toch in voor een leven en een baan als verloskundige in Den Haag bij Otis. Naast haar werk als verloskundige heeft zij ook een opleiding gevolgd om vrouwen en hun partners bij hun kinderwens op professionele wijze te begeleiden. Als laatste kwam Lianne Smit bij ons team werken als verloskundige in Den Haag. Zij groeide als kind vlakbij de verloskundigenpraktijk in Den Haag op. Toen zij in 2014 afstudeerde aan de Verloskunde Academie in Rotterdam is zij direct aan het werk gegaan bij praktijk Otis.
Direct inschrijven

Waarom Verloskundigenpraktijk Otis?

  • Een vast team van verloskundigen tijdens de zwangerschap;
  • Mogelijkheid tot avondspreekuur op afspraak;
  • Vier dagen per week spreekuur;
  • Meerdere controles tijdens de zwangerschap;
  • Persoonlijke aandacht staat voorop;
  • Hulp na de bevalling;
  • Eventuele nacontrole is altijd mogelijk;
  • Goede samenwerking met omliggende ziekenhuizen;
  • Aantoonbare kwaliteit – KNOV en Kwaliteitsregister Verloskundigen.

We maken graag kennis met je!

Heldere informatie zorgt ervoor dat je weet waar je aan toe bent en geeft een veilig gevoel. We hebben daarom alle informatie over zwanger zijn voor je gerangschikt. Je vindt op onze website tips en links die altijd van pas komen. Zo kun je bijvoorbeeld op onze zwangerschapskalender per week zien wat de ontwikkelingen van je kindje zijn. Ook helpen wij jou om alle zaken op orde te brengen door overzichtelijk te maken wat je als aanstaande ouder allemaal dient te regelen. Voor al je vragen of voor advies kun je ons ook altijd bellen via telefoonnummer 06 – 19201326.

Ben je op zoek naar een gepassioneerde verloskundige in Den Haag en omgeving? Dan nodigen we je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je kunt je na je positieve test direct bij ons aanmelden. Verloskundigenpraktijk Otis is er voor jou en je partner en al jullie vragen rondom de geboorte van jouw kindje. Op Facebook houden wij jullie op de hoogte van leuke, interessante en mooie nieuwtjes, en van onze activiteiten als praktijk. Meer weten? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.
Direct inschrijven