• Verloskundige Den Haag

Verloskundige Leyenburg gezocht?

Bent u op zoek naar een ervaren verloskundige Leyenburg? Verloskundigenpraktijk Otis bestaat uit een professioneel en ervaren team dat al meer dan 16 jaar samenwerkt. Wij zijn actief in de plaats Den Haag, waardoor wij ook in de omgeving van Leyenburg werken.

Verloskundige nabij Leyenburg: Werkt aan kwaliteit!

Bij Otis kan je altijd rekenen op kwaliteit. De praktijk is aangesloten bij de KNOV (onze beroepsorganisatie) en het Kwaliteitsregister Verloskundigen. Tevens nemen wij deel aan de Verloskundigen SamenwerkingsVerbanden regio Den Haag (samenwerking met onder andere het HagaZiekenhuis en Westeinde ziekenhuis). Deze combinatie zorgt ervoor dat wij jou zo goed mogelijk kunnen helpen.

Otis helpt jou graag als Verloskundige dichtbij Leyenburg

De medewerkers van Verloskundigenpraktijk Otis staan altijd voor je klaar en willen altijd het allerbeste voor jou en je gezin. Als verloskundige in de nabije omgeving van Leyenburg kun je bij ons dan ook altijd rekenen op de volgende punten:

  • Aantoonbare kwaliteit – KNOV en Kwaliteitsregister Verloskundigen
  • Hulp na de bevalling
  • Eventuele nacontrole is altijd mogelijk
  • Antwoorden op al je vragen
  • In samenwerking met Verloskundigen Samenwerkingsverbanden regio Den Haag
  • Meerdere controles tijdens de zwangerschap

Ja, ik wil me inschrijven bij Otis, dé verloskundige nabij Leyenburg!

Verloskundigenpraktijk Otis helpt je graag met al je vragen die gaan over de geboorte van jouw kindje. Schrijf je nu in en je kan rekenen op de kwaliteit van ons al verloskundige dichtbij Leyenburg!

Nog vragen over bijvoorbeeld onze werkwijze? Aarzel dan niet en vul ons contactformulier in. Liever direct persoonlijk contact? Neem dan telefonisch contact met ons op via: 06 – 19201326. Ook voor het maken van een afspraak kan je bellen naar dit nummer.
Direct inschrijvenStel jouw vraag