• Verloskundige Den Haag

Verloskundige Naaldwijk

Bent u op zoek naar een gepassioneerde verloskundigenpraktijk Naaldwijk? Verloskundigenpraktijk Otis bestaat uit een ervaren en gepassioneerd team dat inmiddels al 16 jaar samenwerkt. Den Haag is van oudsher onze thuisbasis, waardoor wij in het nabij gelegen  Naaldwijk werken.

Verloskundigenpraktijk in Naaldwijk werkt aan kwaliteit!

Bij Otis ben je verzekerd van kwaliteit. Als organisatie zijn wij aangesloten bij de KNOV (onze beroepsorganisatie) en het Kwaliteitsregister Verloskundigen. Daarnaast nemen wij verder deel aan de Verloskundigen SamenwerkingsVerbanden regio Den Haag (samenwerking met onder andere het Westeinde ziekenhuis en HagaZiekenhuis). Deze combinatie van onderlinge samenwerking zorgt ervoor dat wij jou altijd zo goed mogelijk kunnen helpen.

Otis helpt jou graag!

Het team van Verloskundigenpraktijk Otis staat voor je klaar en we willen altijd het beste voor jou en je gezin. Als verloskundigenpraktijk in de buurt van Naaldwijk kun je bij ons dan ook altijd rekenen op de volgende punten:

  • Antwoorden op al je vragen
  • Meerdere controles tijdens de zwangerschap
  • Hulp na de bevalling
  • Eventuele nacontrole is te allen tijde mogelijk
  • Aantoonbare kwaliteit – KNOV en Kwaliteitsregister Verloskundigen
  • In samenwerking met Verloskundigen Samenwerkingsverbanden regio Den Haag

Ja, ik wil me inschrijven bij Otis, dé verloskundigenpraktijk dichtbij Naaldwijk!

Verloskundigenpraktijk Otis helpt je met al jouw vragen rondom de geboorte van jouw kindje. Schrijf je nu in en je kan rekenen op de kwaliteit van onze verloskundigenpraktijk nabij Naaldwijk!

Heb je nog vragen? Schroom dan niet en vul ons contactformulier in. Wij helpen je graag! Wil je liever direct persoonlijk contact? Neem dan telefonisch contact met ons op via: 06 – 19201326. Ook voor het maken van een afspraak kan je bellen naar dit nummer.
Direct inschrijvenStel jouw vraag