• Verloskundige Den Haag

Verloskundige  in Voorburg gezocht?

Bent u op zoek naar een gepassioneerde verloskundige  in Voorburg? Verloskundigenpraktijk Otis bestaat uit een ervaren en gepassioneerd team dat inmiddels al 16 jaar samenwerkt. Van oudsher is Den Haag onze thuisbasis, waardoor wij in de buurt van Voorburg werken.

Verloskundige dichtbij Voorburg: werkt aan kwaliteit!

Bij Otis kan je altijd rekenen op kwaliteit. Als organisatie zijn wij aangesloten bij de KNOV (onze beroepsorganisatie) en het Kwaliteitsregister Verloskundigen. Daarnaast nemen wij deel aan de Verloskundigen SamenwerkingsVerbanden regio Den Haag (samenwerking met onder andere het HagaZiekenhuis en Westeinde ziekenhuis). Deze combinatie zorgt ervoor dat wij jou altijd zo goed mogelijk kunnen helpen.

Wij staan voor jou klaar

Het team van Verloskundigenpraktijk Otis staat voor je klaar en we willen altijd het beste voor jou en je gezin. Als verloskundige in de directe omgeving van Voorburg kun je bij ons dan ook altijd rekenen op de volgende punten:

  • Aantoonbare kwaliteit – KNOV en Kwaliteitsregister Verloskundigen
  • In samenwerking met Verloskundigen Samenwerkingsverbanden regio Den Haag
  • Meerdere controles tijdens de zwangerschap
  • Antwoorden op al je vragen
  • Hulp na de bevalling
  • Eventuele nacontrole is altijd mogelijk

Ja, ik wil me inschrijven bij Otis!

Verloskundigenpraktijk Otis staat voor al je vragen klaar rondom de geboorte van jouw kindje. Schrijf je nu in en je kan rekenen op de kwaliteit van ons al verloskundige nabij Voorburg!

Nog vragen over bijvoorbeeld onze werkwijze? Schroom dan niet en vul vrijblijvend ons contactformulier in. Liever direct persoonlijk contact? Neem dan telefonisch contact met ons op via: 06 – 19201326. Ook voor het maken van een afspraak kan je bellen naar dit nummer.
Direct inschrijvenStel jouw vraag