• Verloskundige Den Haag

Verloskundige Ypenburg gezocht?

Bent u op zoek naar een ervaren verloskundige Ypenburg? Verloskundigenpraktijk Otis bestaat uit een gepassioneerd en ervaren team dat inmiddels al 16 jaar samenwerkt. Van oudsher is Den Haag onze thuisbasis, waardoor wij in de nabije omgeving van Ypenburg werken.

Verloskundige nabij Ypenburg: Werkt aan kwaliteit!

Bij Otis kan je altijd rekenen op kwaliteit. Als organisatie zijn wij aangesloten bij de KNOV (onze beroepsorganisatie) en het Kwaliteitsregister Verloskundigen. Daarnaast nemen wij deel aan de Verloskundigen SamenwerkingsVerbanden regio Den Haag (samenwerking met onder andere het HagaZiekenhuis en Westeinde ziekenhuis). Deze combinatie zorgt ervoor dat wij jou altijd zo goed mogelijk kunnen helpen.

Otis helpt jou graag als Verloskundige dichtbij Ypenburg

Het team van Verloskundigenpraktijk Otis staat voor je klaar en we willen altijd het beste voor jou en je gezin. Als verloskundige in de buurt van Ypenburg kun je bij ons dan ook altijd rekenen op de volgende punten:

  • Antwoorden op al je vragen
  • In samenwerking met Verloskundigen Samenwerkingsverbanden regio Den Haag
  • Meerdere controles tijdens de zwangerschap
  • Aantoonbare kwaliteit – KNOV en Kwaliteitsregister Verloskundigen
  • Hulp na de bevalling
  • Eventuele nacontrole is altijd mogelijk

Ja, ik wil me inschrijven bij Otis, dé verloskundige nabij Ypenburg!

Verloskundigenpraktijk Otis helpt je graag met al je vragen rondom de geboorte van jouw kindje. Schrijf je nu in en je kan rekenen op de kwaliteit van ons al verloskundige dichtbij Ypenburg!

Nog vragen over bijvoorbeeld onze werkwijze? Aarzel dan niet en vul ons contactformulier in. Liever direct persoonlijk contact? Neem dan telefonisch contact met ons op via: 06 – 19201326. Ook voor het maken van een afspraak kan je bellen naar dit nummer.
Direct inschrijvenStel jouw vraag