• Verloskundige Den Haag

Verloskundigenpraktijk Den Haag

Op zoek naar een verloskundigenpraktijk Den Haag? Verloskundigen praktijk Otis bestaat uit een ervaren en gepassioneerd team dat inmiddels al 16 jaar samenwerkt. Naast Den Haag, werken wij ook in Rijswijk, Wateringen en in overleg de randgemeenten. Hierdoor is altijd een spreekuurlocatie bij jou in de buurt te vinden.

Verloskundigenpraktijk Den Haag werkt aan kwaliteit!

Bij Otis kan je altijd rekenen op kwaliteit. Als organisatie zijn wij aangesloten bij de KNOV (onze beroepsorganisatie) en het Kwaliteitsregister Verloskundigen. Daarnaast nemen wij deel aan de Verloskundigen SamenwerkingsVerbanden regio Den Haag (samenwerking met onder andere het HagaZiekenhuis en Westeinde ziekenhuis). Dit in combinatie zorgt ervoor dat wij jou altijd zo goed mogelijk kunnen helpen.

Otis helpt jou graag als Verloskundigen praktijk in Den Haag

Het team van Verloskundigen praktijk Otis staat voor je klaar en we willen altijd het beste voor jou en je gezin. Als verloskundigen praktijk in Den Haag kun je bij ons dan ook altijd rekenen op de volgende punten:

  • Eventuele nacontrole is altijd mogelijk
  • Aantoonbare kwaliteit – KNOV en Kwaliteitsregister Verloskundigen
  • In samenwerking met Verloskundigen Samenwerkingsverbanden regio Den Haag
  • Meerdere controles tijdens de zwangerschap
  • Antwoorden op al je vragen
  • Hulp na de bevalling

Ja, ik wil me inschrijven bij Otis, dé verloskundigenpraktijk in Den Haag!

Verloskundigen praktijk Otis helpt je graag met al je vragen rondom de geboorte van jouw kindje. Schrijf je nu in en je kan rekenen op de kwaliteit van onze verloskundigen praktijk in Den Haag Daarnaast kan je ook op onze website veel informatie vinden op over jouw zwangerschap!

Voor vragen kan je uiteraard vrijblijvend ons contactformulier invullen. Wil je liever direct persoonlijk contact? Neem dan telefonisch contact met ons op via: 06 – 19201326. Ook voor het maken van een afspraak kan je bellen naar dit nummer.
Direct inschrijvenStel jouw vraag