• Verloskundige Den Haag

Verloskundige in Rijswijk gezocht?

Ben je zwanger en wil je er zeker van zijn dat je op een fijne, veilige plek terecht kan zodra de bevalling begint? Zoek je met die gedachte een gepassioneerde verloskundige in Rijswijk? Dan is Verloskundigenpraktijk Otis al jarenlang op rij de beste keuze als je van een persoonlijke aanpak houdt. De praktijk bestaat uit een ervaren en bevlogen team van vier verloskundigen in Rijswijk die inmiddels al 16 jaar nauw samenwerken.
Direct inschrijven

Den Haag is van oudsher onze thuisbasis, maar wij werken ook als verloskundigen in Rijswijk, Wateringen en in overleg ook in de randgemeenten. Hierdoor is altijd wel een spreekuurlocatie bij jou in de buurt te vinden. Wil je weten waar je de dichtstbijzijnde locatie kan vinden? Kijk gerust op onze website voor al onze locaties.

Meer over Otis

Als vooruitstrevende verloskundigenpraktijk willen wij aanstaande ouders van dienst zijn tijdens de zwangerschap, de bevalling en de daarop volgende kraamperiode. Dit doet ons team van gespecialiseerde verloskundigen in Rijswijk door jullie professionele ondersteuning en begeleiding te bieden. Jullie persoonlijke wensen staan daarbij voor ons voorop. Wij zorgen daarom altijd dat we tijdig met jullie om de tafel zitten om al jullie mogelijkheden en wensen te bespreken. Zo kunnen jullie op een prettige en unieke manier voorbereid worden op de komst van jullie kindje.

Onze verloskundigen in Rijswijk

Verloskundigenpraktijk Otis wordt gerund door vier bekwame en gepassioneerde verloskundigen in Rijswijk: Marjet Oostveen, Lianne Smit, Myriam van de Pas en Veronique Reitz. Ze zijn perfect op elkaar ingewerkt en gaan altijd voor de beste kwaliteit en ervaring voor hun patiënten. Ervaar zelf de prettige en professionele begeleiding en persoonlijke benadering van onze professionele medewerkers.
Direct inschrijven

Marjet

Zo is Marjet al sinds 1984 aan het werk in onze praktijk. Ooit begon zij in een duopraktijk samen met haar toenmalige collega Mieke Gouw. Inmiddels werkt zij alweer ruim 30 jaar als verloskundige in Rijswijk bij Otis. Zij brengt naast haar jarenlange ervaring ook veel kennis de praktijk binnen. Voordat ze met de studie Verloskunde startte, haalde ze eerst haar diploma voor “Voeding en diëtetiek”. Daarbij is Marjet ook opgeleid als massagespecialist. Dit komt goed van pas en haar massage vaardigheden worden veelvuldig ingezet bij bevallingen.

Myriam

Myriam studeerde in 1992 in België af als verloskundige, waarna zij gelijk bij verloskundigenpraktijk Otis ging werken. Inmiddels heeft zij eveneens een schat aan ervaring opgebouwd als verloskundige in Rijswijk.

Veronique

Toen Veronique haar carrière begon als klinische verloskundige werkte zij nog in een Frans ziekenhuis. Frans is dan ook haar moedertaal. Zij vestigde zich eveneens in 1992 in Den Haag en kwam toen de praktijk versterken. Naast haar ervaring als verloskundige in Rijswijk is Veronique ook opgeleid om vrouwen en hun partners bij te staan bij hun kinderwens.

Lianne

Lianne is als laatste teamlid bij de praktijk gekomen. Een grappig feit is dat zij vlakbij de praktijk is opgegroeid. Toen zij in 2014 afstudeerde aan de Verloskunde Academie in Rotterdam twijfelde zij ook geen moment. Ze koos onze verloskundigenpraktijk in Rijswijk om aan de slag te gaan als verloskundige.

Als verloskundige in Rijswijk werken aan kwaliteit

Bij Otis kan je te allen tijde rekenen op kwaliteit. Als organisatie zijn wij aangesloten bij de KNOV (onze beroepsorganisatie) en het Kwaliteitsregister Verloskundigen. Daarnaast nemen wij deel aan de
Verloskundigen SamenwerkingsVerbanden regio Den Haag (samenwerking met onder andere het Westeinde ziekenhuis en HagaZiekenhuis). Deze combinatie zorgt ervoor dat wij jou en je partner altijd zo goed mogelijk kunnen helpen en de beste zorg voor moeder en kind kunnen bieden.

Otis helpt jou graag als verloskundige in Rijswijk

Het team van Verloskundigenpraktijk Otis staat voor je klaar en wil altijd het beste voor jou en je gezin. Als verloskundige in Rijswijk kun je bij ons dan ook altijd rekenen op de volgende punten:

  • Antwoorden op al je vragen;
  • Meerdere controles tijdens de zwangerschap;
  • Hulp van de bevalling;
  • Eventuele nacontrole is altijd mogelijk;
  • In samenwerking met Verloskundigen Samenwerkingsverbanden regio Den Haag;
  • Aantoonbare kwaliteit – KNOV en Kwaliteitsregister Verloskundigen.

 

Ik kies voor Otis als mijn verloskundige in Rijswijk

Verloskundigenpraktijk Otis is er voor al jouw vragen rondom de geboorte van jouw kindje. Schrijf je nu in bij onze verloskundigenpraktijk in Rijswijk en je kan rekenen op de kwaliteit van onze verloskundigen!

Heb je nog vragen? Schroom dan niet en vul vrijblijvend ons contactformulier in. Wil je liever direct persoonlijk contact? Neem dan telefonisch contact met ons op via: 06 – 19201326. Ook voor het maken van een afspraak kun je bellen naar dit nummer.
Direct inschrijven

Call Now Button