• Verloskundige Den Haag

Verloskundigen Wateringen gezocht?

Gepassioneerde verloskundigen Wateringen gezocht? Verloskundigenpraktijk Otis bestaat uit een ervaren en gepassioneerd team dat inmiddels al 16 jaar samenwerkt. Den Haag is van oudsher onze thuisbasis, maar wij werken ook in Wateringen, Rijswijk en in overleg de randgemeenten. Hierdoor is altijd een spreekuurlocatie bij jou in de buurt te vinden.

Verloskundigen Wateringen werken aan kwaliteit!

Bij Otis kan je te allen tijde rekenen op kwaliteit. Als organisatie zijn wij aangesloten bij de KNOV (onze beroepsorganisatie) en het Kwaliteitsregister Verloskundigen. Daarnaast nemen wij deel aan de Verloskundigen SamenwerkingsVerbanden regio Den Haag (samenwerking met onder andere het Westeinde ziekenhuis en HagaZiekenhuis). Deze combinatie zorgt ervoor dat wij jou altijd zo goed mogelijk kunnen helpen.

Otis helpt jou graag als Verloskundigen in Wateringen

Het team van Verloskundigenpraktijk Otis staat voor je klaar en we willen altijd het beste voor jou en je gezin. Als verloskundigen in Wateringen kun je bij ons dan ook altijd rekenen op de volgende punten:

  • Antwoorden op al je vragen
  • Meerdere controles tijdens de zwangerschap
  • Hulp na de bevalling
  • Eventuele nacontrole is altijd mogelijk
  • In samenwerking met Verloskundigen Samenwerkingsverbanden regio Den Haag
  • Aantoonbare kwaliteit – KNOV en Kwaliteitsregister Verloskundigen

Ja, ik wil me inschrijven bij Otis, dé verloskundigen in Wateringen!

Verloskundigenpraktijk Otis is er voor al jouw vragen rondom de geboorte van jouw kindje. Schrijf je nu in en je kan rekenen op de kwaliteit van onze verloskundigen in Wateringen!

Heb je nog vragen? Schroom dan niet en vul vrijblijvend ons contactformulier in. Wil je liever direct persoonlijk contact? Neem dan telefonisch contact met ons op via: 06 – 19201326. Ook voor het maken van een afspraak kan je bellen naar dit nummer.
Direct inschrijvenStel jouw vraag