• Verloskundige Den Haag

Verloskundigenpraktijk Delft

Op zoek naar een verloskundigenpraktijk Delft? Verloskundigenpraktijk Otis bestaat uit een gepassioneerd en ervaren team dat inmiddels al 16 jaar samenwerkt. Den Haag is van oudsher onze thuisbasis, waardoor wij in de buurt van Delft werken.

Verloskundigenpraktijk nabij Delft werkt aan kwaliteit!

Bij Otis kan je te allen tijde rekenen op kwaliteit. Als organisatie zijn wij aangesloten bij de KNOV (onze beroepsorganisatie) en het Kwaliteitsregister Verloskundigen. Daarnaast nemen wij deel aan de Verloskundigen SamenwerkingsVerbanden regio Den Haag (samenwerking met onder andere het HagaZiekenhuis en Westeinde ziekenhuis). Deze combinatie zorgt ervoor dat wij jou altijd zo goed mogelijk kunnen helpen.

Otis helpt jou graag als Verloskundigenpraktijk dichtbij Delft

Het team van Verloskundigenpraktijk Otis staat voor je klaar en we willen altijd het beste voor jou en je gezin. Als verloskundigenpraktijk in de buurt van Delft kun je bij ons dan ook altijd rekenen op de volgende punten:

  • Meerdere controles tijdens de zwangerschap
  • Hulp na de bevalling
  • Antwoorden op al je vragen
  • Eventuele nacontrole is altijd mogelijk
  • In samenwerking met Verloskundigen Samenwerkingsverbanden regio Den Haag
  • Aantoonbare kwaliteit – KNOV en Kwaliteitsregister Verloskundigen

Ja, ik wil me inschrijven bij Otis, hét verloskundigenpraktijk nabij Delft!

Verloskundigenpraktijk Otis helpt je graag met al je vragen rondom de geboorte van jouw kindje. Schrijf je nu in en je kan rekenen op de kwaliteit van onze verloskundigenpraktijk dichtbij Delft!

Voor vragen kan je vanzelfsprekend vrijblijvend ons contactformulier invullen. Wil je liever direct persoonlijk contact? Neem dan telefonisch contact met ons op via: 06 – 19201326. Ook voor het maken van een afspraak kan je bellen naar dit nummer.
Direct inschrijvenStel jouw vraag