• Verloskundige Den Haag

Verloskundigenpraktijk Rijswijk

Op zoek naar een ervaren verloskundigenpraktijk Rijswijk? Verloskundigenpraktijk Otis bestaat uit een gepassioneerd en ervaren team dat inmiddels al 16 jaar samenwerkt. Den Haag is van oudsher onze thuisbasis, maar wij werken ook in Rijswijk, Wateringen en in overleg de randgemeenten. Hierdoor is altijd een spreekuurlocatie bij jou in de buurt te vinden.

Verloskundigenpraktijk Rijswijk: Werken aan kwaliteit!

Bij Otis kan je altijd rekenen op hoogstaande kwaliteit. Hiervoor zijn we als organisatie aangesloten bij de KNOV (onze beroepsorganisatie) en het Kwaliteitsregister Verloskundigen. Daarnaast nemen wij deel aan de Verloskundigen SamenwerkingsVerbanden regio Den Haag (samenwerking met onder andere het HagaZiekenhuis en Westeinde ziekenhuis). Dit in combinatie zorgt ervoor dat wij jou altijd zo goed mogelijk kunnen helpen.

Otis helpt jou graag als Verloskundigenpraktijk in Rijswijk

Het team van Verloskundigenpraktijk Otis staat voor je klaar en we willen altijd het beste voor jou en je gezin. Als verloskundigenpraktijk in Rijswijk kun je bij ons dan ook altijd rekenen op de volgende punten:

  • Antwoorden op al je vragen
  • Meerdere controles tijdens de zwangerschap
  • Hulp na de bevalling
  • Eventuele nacontrole is altijd mogelijk
  • Aantoonbare kwaliteit – KNOV en Kwaliteitsregister Verloskundigen
  • In samenwerking met Verloskundigen Samenwerkingsverbanden regio Den Haag

Ja, ik wil me inschrijven bij Otis, dé verloskundigenpraktijk in Rijswijk!

Verloskundigenpraktijk Otis is er voor al je vragen rondom de geboorte van jouw kindje. Schrijf je nu in en je kan rekenen op de kwaliteit van onze verloskundigenpraktijk in Rijswijk!

Voor vragen kan je uiteraard vrijblijvend ons contactformulier invullen. Wil je liever direct persoonlijk contact? Neem dan telefonisch contact met ons op via: 06 – 19201326. Ook voor het maken van een afspraak kan je bellen naar dit nummer.
Direct inschrijvenStel jouw vraag

Call Now Button