• Verloskundige Den Haag

Echo in Den Haag laten maken

Als je op zoek bent naar een verloskundigenpraktijk om een echo te laten maken in de omgeving van Den Haag, zit je bij Verloskundigenpraktijk Otis helemaal goed! Hier kun je in een zeer fijne en ongedwongen sfeer echo’s laten maken zodat je op je gemak van je aanstaande baby kunt genieten. Normaal gesproken krijg je twee echo’s tijdens de zwangerschap. Wil je vaker naar je ongeboren baby kijken of maak je je ergens zorgen om, dan ben je bij ons ook van harte welkom. Daarnaast biedt Verloskundingenpraktijk Otis zorg op maat bij de kinderwens, zwangerschap, bevalling en de kraamtijd. Wij willen het beste voor jou en je (aankomende) gezin!

Verschillende soorten echo’s

Je bent bij Verloskundigenpraktijk Otis welkom voor verschillende soorten echo’s. Wij bieden naast pretecho’s ook medische echo’s. Bij de medische echo kun je denken aan een vroege vitaliteitsecho, een termijn echo, de 20-weken screenings echo of een groei echo. Met een pretecho wordt een echo bedoeld die je voor jouw plezier laat maken. Bij deze echo wordt er niet actief gezocht naar afwijkingen. Mochten deze wel gezien worden tijdens de echo, dan wordt dit uiteraard besproken. Na afloop krijg je foto’s van de echo of een USB-stick mee. Zo kun je thuis nog nagenieten. Voor het maken van een afspraak heb je geen verwijzing nodig van de huisarts. Daarnaast zijn er ook geen kosten verbonden aan een bezoek aan de praktijk: de zorg van Verloskundigenpraktijk Otis valt onder de basisverzekering.

Over Verloskundigenpraktijk Otis

Verloskundigenpraktijk Otis is een vooruitstrevende praktijk in Den Haag die aanstaande ouders ondersteunen tijdens de zwangerschap en de periode daarna. De praktijk wordt geleid door een team van vier ervaren verloskundigen. Persoonlijke aandacht is onze eerste prioriteit. We hebben nog even alle punten op een rijtje gezet waarom je bij Verloskundigenpraktijk Otis aan het juiste adres bent tijdens en na je zwangerschap:

  • Antwoorden op al je vragen;
  • Meerdere controles tijdens de zwangerschap;
  • Hulp na de bevalling;
  • Eventuele nacontrole is te allen tijde mogelijk;
  • Aantoonbare kwaliteit – KNOV en Kwaliteitsregister Verloskundigen;
  • In samenwerking met Verloskundigen Samenwerkingsverbanden regio Den Haag.

Meer informative of contact opnemen?

Wil je meer informatie over het laten maken van een echo bij Verloskundigenpraktijk Otis of wil je je gelijk inschrijven? Dat kan! Voor vragen kun je contact opnemen via de contactpagina. Als je liever gelijk een afspraak wil maken kun je dagelijks bellen naar 06 19 20 13 26. Heb je een spoedgeval? Dan kun je bellen naar 06 22 29 67 40.