Echo in Den Haag laten maken

Als je op zoek bent naar een verloskundigenpraktijk om een echo te laten maken in de omgeving van Den Haag, zit je bij Verloskundigenpraktijk Anno (voorheen ook verloskundigenpraktijk Otis) helemaal goed! Hier kun je in een zeer fijne en ongedwongen sfeer echo’s laten maken zodat je op je gemak van je aanstaande baby kunt genieten. Normaal gesproken krijg je meerdere echo’s tijdens je zwangerschap. Wil je vaker naar je ongeboren baby kijken of maak je je ergens zorgen om, dan ben je bij ons ook van harte welkom. Daarnaast biedt Verloskundigenpraktijk Anno zorg op maat bij de kinderwens, zwangerschap, bevalling en de kraamtijd. Wij willen het beste voor jou en je (aankomende) gezin!

Verschillende soorten echo’s

Je bent bij Verloskundigenpraktijk Anno welkom voor verschillende soorten echo’s. Wij bieden naast medische echo’s ook pretecho’s. Bij de medische echo kun je denken aan een vroege vitaliteitsecho, een termijn echo, de 20-weken screenings echo, een groei-echo of een liggingsecho. Met een pretecho wordt een echo bedoeld die je voor jouw plezier laat maken, bijvoorbeeld om het geslacht te bepalen. Na afloop krijg je foto’s van de echo of een USB-stick mee. Zo kun je thuis nog nagenieten. Voor het maken van een pretecho heb je geen verwijzing nodig. Voor de medische echo zorgen wij voor de verwijzing.

Over Verloskundigenpraktijk Anno

Verloskundigenpraktijk Anno is een vooruitstrevende praktijk in Den Haag die aanstaande ouders ondersteunt tijdens de zwangerschap, bevalling en kraambed. De praktijk wordt geleid door een team van vijf zeer ervaren verloskundigen. Persoonlijke aandacht is onze eerste prioriteit. We hebben nog even alle punten op een rijtje gezet waarom je bij Verloskundigenpraktijk Anno aan het juiste adres bent tijdens en na je zwangerschap:

  • Antwoorden op al je vragen;
  • Meerdere controles tijdens de zwangerschap;
  • Professionele begeleiding;
  • 24/7 bereikbaar;
  • Aantoonbare kwaliteit – KNOV en Kwaliteitsregister Verloskundigen;
  • Goede samenwerking met Verloskundigen Samenwerkingsverbanden regio Den Haag.

Meer informatie of contact opnemen?

Wil je meer informatie over het laten maken van een echo bij Verloskundigenpraktijk Otis of wil je je gelijk inschrijven? Dat kan! Voor vragen kun je contact opnemen via de contactpagina. Als je liever gelijk een afspraak wil maken kun je dagelijks bellen naar 070-3230045 Heb je een spoedgeval? kies dan optie 1.

[Best4FAQ name=”Echo Den Haag”

http://0703230045