• Verloskundige Den Haag

Verloskundige Wateringen gezocht?

Ervaren verloskundige Wateringen gezocht? Verloskundigenpraktijk Otis bestaat uit een gepassioneerd en ervaren team dat inmiddels al 16 jaar samenwerkt. Van oudsher is Den Haag onze thuisbasis, echter werken wij ook in Wateringen, Rijswijk en in overleg de randgemeenten. Hierdoor is altijd een spreekuurlocatie bij jou in de buurt te vinden.

Direct inschrijvenStel jouw vraag

Direct contact opnemen!

Tel 06-19201326 (inschrijven/vragen)
Tel 06-22296740 (spoedgevallen)

Mail praktijkotis@hetnet.nl

Bekijk het laatste nieuws op onze Facebook

Verloskundige Wateringen: Werkt aan kwaliteit!

Bij Otis kan je altijd rekenen op kwaliteit. Als organisatie zijn wij aangesloten bij de KNOV (onze beroepsorganisatie) en het Kwaliteitsregister Verloskundigen. Daarnaast nemen wij deel aan de Verloskundigen SamenwerkingsVerbanden regio Den Haag (samenwerking met onder andere het HagaZiekenhuis en Westeinde ziekenhuis). Deze combinatie zorgt ervoor dat wij jou altijd zo goed mogelijk kunnen helpen.

Otis helpt jou graag als Verloskundige in Wateringen

Het team van Verloskundigenpraktijk Otis staat voor je klaar en we willen altijd het beste voor jou en je gezin. Als verloskundige in Wateringen kun je bij ons dan ook altijd rekenen op de volgende punten:

  • Antwoorden op al je vragen
  • Aantoonbare kwaliteit – KNOV en Kwaliteitsregister Verloskundigen
  • Meerdere controles tijdens de zwangerschap
  • Hulp na de bevalling
  • Eventuele nacontrole is altijd mogelijk
  • In samenwerking met Verloskundigen Samenwerkingsverbanden regio Den Haag
Verloskundige Den Haag - Otis

Ja, ik wil me inschrijven bij Otis, dé verloskundige in Wateringen!

Verloskundigenpraktijk Otis helpt je graag met al je vragen rondom de geboorte van jouw kindje. Schrijf je nu in en je kan rekenen op de kwaliteit van ons al verloskundige in Wateringen!

Nog vragen over bijvoorbeeld onze werkwijze? Aarzel dan niet en vul ons contactformulier in. Liever direct persoonlijk contact? Neem dan telefonisch contact met ons op via: 06 – 19201326. Ook voor het maken van een afspraak kan je bellen naar dit nummer.

Direct inschrijvenStel jouw vraag

Belverzoek indienen