• Verloskundige Den Haag

Wie zijn wij? Het team van Verloskundigenpraktijk Otis:

marjet

Marjet Oostveen
Marjet is al vanaf 1984 werkzaam bij praktijk Otis. Zij is begonnen als duopraktijk met haar toenmalig collega Mieke Gouw. Voordat Marjet aan de studie verloskunde begon, heeft ze het diploma gehaald van de opleiding “Voeding en diëtetiek”. Verder heeft Marjet haar diploma als massagespecialist, iets wat bij bevallingen nogal eens van pas komt.

marjet

    Myriam van de Pas
Myriam is in 1992 in België  afgestudeerd als verloskundige  en is toen direct bij
praktijk Otis  gaan werken.

Veronique Reitz
Veronique is haar carrière begonnen als klinisch verloskundige in een ziekenhuis is Frankrijk. Frans is haar moedertaal. Veronique heeft zich ook in 1992 gevestigd in Den Haag bij de praktijk. Veronique is tevens opgeleid om vrouwen en hun partners te begeleiden bij hun kinderwens.

Waarneming

De praktijk maakt gebruik van vaste waarneming. We hebben twee vaste waarneemsters, Aljenshka Howell en Lois Witmond.

Waarneming Otis verloskundigepraktijk

Stagiaires

Wij vinden het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de opleiding van nieuwe verloskundigen. In samenwerking met de Verloskunde Academie in Rotterdam begeleiden wij 2 studenten per jaar bij het opdoen van praktijk ervaring. In de wachtkamer en op Facebook houden we je op de hoogte van de eventuele aanwezigheid van een verloskundige in opleiding. Heb je liever niet dat de student aanwezig is, kun je dat uiteraard aangeven.