Verloskundige in Delft

Verloskundige in Delft gezocht?

Gepassioneerde verloskundige in Rijswijk gezocht? Ben je zwanger en wil je er zeker van zijn dat je op een fijne, veilige plek terecht kan zodra de bevalling begint? Dan is Verloskundigenpraktijk Otis al jarenlang op rij de beste keuze als je van een persoonlijke aanpak houdt. De praktijk bestaat uit een ervaren en bevlogen team van vier verloskundigen in Rijswijk die inmiddels al 16 jaar nauw samenwerken.

“Samen met jullie brengen we de mogelijkheden en wensen in kaart om de voorbereiding op jullie kindje een goede en unieke ervaring te laten zijn.”

Verloskundige dichtbij Delft: Werkt aan kwaliteit!

Bij Otis kan je altijd rekenen op kwaliteit. Als organisatie zijn wij aangesloten bij de KNOV (onze beroepsorganisatie) en het Kwaliteitsregister Verloskundigen. Daarnaast nemen wij deel aan de Verloskundigen Samenwerkingsverbanden regio Den Haag (samenwerking met onder andere het HagaZiekenhuis en Westeinde ziekenhuis). Deze combinatie zorgt ervoor dat wij jou altijd zo goed mogelijk kunnen helpen. Deze samenwerkingen zorgen er tevens voor dat wij continu onze kwaliteit blijven ontwikkelen en jou dus de beste zorg kunnen bieden.

Otis helpt jou graag als verloskundige nabij Delft

Het team van Verloskundigenpraktijk Otis staat voor je klaar en we willen altijd het beste voor jou en je (toekomstige) gezin. Als verloskundige in de buurt van Delft kun je bij ons dan ook altijd rekenen op de volgende punten:

 • Antwoord op al je vragen;
 • Meerdere controles tijdens de zwangerschap;
 • Aantoonbare kwaliteit – NOV en Kwaliteitsregister Verloskundigen;
 • Hulp na de bevalling;
 • Eventuele nacontrole is altijd mogelijk;
 • In samenwerking met Verloskundigen Samenwerkingsverbanden regio Den Haag.

Ons team bestaat uit professionals, dus op al jouw vragen over en rondom de zwangerschap, moeder zijn, jouw kindje en meer kun je een compleet antwoord verwachten. Vragen stellen moedigen we zeker aan. Een goede voorbereiding is het halve werk en wij helpen je daar maar al te graag door onze kennis met je te delen en door o.a. controles te doen, zodat jij zeker weet dat je zwangerschap goed verloopt.

Kinderwens?

Heb je een kinderwens maar merk je dat het niet echt zo vanzelfsprekend lijkt om zwanger te raken? Als je graag zwanger wilt raken en de kans op een zwangerschap wilt vergroten, dan kun je letten op de volgende dingen:

 • Je gewicht;
 • Voeding;
 • Alcoholgebruik;
 • Roken;
 • Foliumzuur inname.

Wil jij graag een consult waarin je persoonlijk advies krijgt betreft je kinderwens en vergroten van de kans op een zwangerschap? Maak dan gerust een afspraak met een verloskundige nabij Delft. In dit consult bespreken we de resultaten van de Zwangerwijzer, jouw/jullie leefstijl en kun je vragen stellen.

Zwanger en op zoek naar een verloskundige nabij Delft?

Ben jij al zwanger (gefeliciteerd!) en zoek je een verloskundigenpraktijk nabij Delft die jou goed en gezond door de zwangerschap kan helpen? Wij begeleiden je graag zo deskundig en leuk mogelijk tijdens je zwangerschap. In verwachting zijn van een kindje is iets ontzettend moois en samen met jou zorgen we er graag voor dat jij kunt genieten van deze periode. Daarnaast helpen we jou natuurlijk zo goed als we kunnen om je voor te bereiden om de komst van je kindje. Wij zijn ook beschikbaar als verloskundige in Den Haag.

Als je bij Verloskundigenpraktijk Otis een verloskundige nabij Delft kiest, dan helpt jouw eigen verloskundige jou bij:

 • Je eerste controle;
 • Vervolgcontroles en onderzoek;
 • Het regelen van alle zaken rondom de zwangerschap en bevalling: inschrijven ziekenhuis, kraamzorg, verlof en meer.

Direct inschrijven bij Otis: dé verloskundige dichtbij Delft!

Verloskundigenpraktijk Otis helpt je graag met al je vragen rondom de geboorte van jouw kindje. Schrijf je nu in en je kan rekenen op de kwaliteit van ons als verloskundige nabij Delft!

Nog vragen over bijvoorbeeld onze werkwijze? Schroom dan niet en vul ons contactformulier in om je vragen te stellen. Liever direct persoonlijk contact? Neem dan telefonisch contact met ons op via: 06 – 19201326. Ook voor het maken van een afspraak kan je bellen naar dit nummer.

Veelgestelde vragen

Wanneer moet ik absoluut de verloskundige bellen?

Op onze signalenkaart staat duidelijk wanneer je ons direct moet bellen. Twijfel bij de genoemde signalen dan ook niet en neem direct contact met ons op.

Kan ik een zwangerschapsverklaring aanvragen?

Een zwangerschapsverklaring is een verklaring van de verloskundige, waarin staat dat je zwanger bent en wanneer de uitgerekende datum is. Hiermee kun jij je zwangerschapsverlof regelen. Zorg dat je deze verklaring in je eigen administratie bewaart. Dit kan je bij Otis aanvragen door een Belverzoek in te dienen of te mailen naar: praktijkotis@hetnet.nl.

Tot wanneer moet ik foliumzuur slikken?

Het wordt aangeraden om met 0,4mg foliumzuur te starten vanaf het moment dat je stopt met anticonceptie en je zwanger wilt worden tot en met de 10e week van je zwangerschap.

Mag ik vrijen in de zwangerschap?

Seks in je zwangerschap kan en mag gewoon. Het kan geen miskraam of beschadiging bij de baby veroorzaken. Je baby zit volledig beschermd in jouw buik, hij wiebelt alleen maar heen en weer. Je baby merkt het wel als jij klaarkomt. Masturbatie kan ook geen enkel kwaad, het kan juist voor ontspanning zorgen. Je mag alleen geen seks hebben tijdens de zwangerschap als je last hebt van bloedverlies of je vliezen zijn gebroken.
De beleving van intimiteit en seksualiteit tijdens de zwangerschap wisselt per persoon en per zwangerschap. Ondervind je problemen of heb je vragen over seksualiteit? Dan kun je dit altijd bespreken met ons. Meer lezen over seks? Lees dan de online folder.