• Verloskundige Den Haag

Verloskundige in Delft gezocht?

Ben jij op zoek naar een verloskundige in Delft? Verloskundigenpraktijk Otis bestaat uit een gepassioneerd en ervaren team dat inmiddels al 16 jaar hecht met elkaar samenwerkt. Van oudsher is Den Haag onze thuisbasis, waardoor wij in de nabije omgeving van Delft werken. Onze verloskundigenpraktijk is vanuit Delft goed bereikbaar. Je kunt snel bij ons terecht voor een afspraak met een verloskundige. Wij geven je graag alle informatie waar je behoefte aan hebt tijdens en na jouw zwangerschap. Je bent (samen met je partner) van harte welkom bij Verloskundigenpraktijk Otis!

Verloskundige dichtbij Delft: Werkt aan kwaliteit!

Bij Otis kan je altijd rekenen op kwaliteit. Als organisatie zijn wij aangesloten bij de KNOV (onze beroepsorganisatie) en het Kwaliteitsregister Verloskundigen. Daarnaast nemen wij deel aan de Verloskundigen Samenwerkingsverbanden regio Den Haag (samenwerking met onder andere het HagaZiekenhuis en Westeinde ziekenhuis). Deze combinatie zorgt ervoor dat wij jou altijd zo goed mogelijk kunnen helpen. Deze samenwerkingen zorgen er tevens voor dat wij continu onze kwaliteit blijven ontwikkelen en jou dus de beste zorg kunnen bieden.

Verloskundigenpraktijk Otis helpt jou graag

Het team van Verloskundigenpraktijk Otis staat voor je klaar en we willen altijd het beste voor jou en je (toekomstige) gezin. Als verloskundige in de buurt van Delft kun je bij ons dan ook altijd rekenen op de volgende punten:

 • Antwoorden op al je vragen
 • Meerdere controles tijdens de zwangerschap
 • Aantoonbare kwaliteit – KNOV en Kwaliteitsregister Verloskundigen
 • Hulp na de bevalling
 • Eventuele nacontrole is altijd mogelijk
 • In samenwerking met Verloskundigen Samenwerkingsverbanden regio Den Haag

Ons team bestaat uit professionals, dus op al jouw vragen over en rondom de zwangerschap, moeder zijn, jouw kindje en meer kun je een compleet antwoord verwachten. Vragen stellen moedigen we zeker aan. Een goede voorbereiding is het halve werk en wij helpen je daar maar al te graag door onze kennis met je te delen en door o.a. controles te doen, zodat jij zeker weet dat je zwangerschap goed verloopt.

Kinderwens?

Heb je een kinderwens maar merk je dat het niet echt zo vanzelfsprekend lijkt om zwanger te raken? Als je graag zwanger wilt raken en de kans op een zwangerschap wilt vergroten, dan kun je letten op de volgende dingen:

 • Je gewicht
 • Voeding
 • Alcoholgebruik
 • Roken
 • Foliumzuur inname

Meer informatie over hoe je met deze punten aan de slag kunt gaan om je zwangerschap te bevorderen, lees je op onze website onder Kinderwens – Leefstijl. Wil jij graag een consult waarin je persoonlijk advies krijgt betreft je kinderwens en vergroten van de kans op een zwangerschap? Maak dan gerust een afspraak met een verloskundige nabij Delft. In dit consult bespreken we de resultaten van de Zwangerwijzer, jouw/jullie leefstijl en kun je vragen stellen.

Zwanger en op zoek naar een verloskundige nabij Delft?

Ben jij al zwanger (gefeliciteerd!) en zoek je een verloskundigenpraktijk nabij Delft die jou goed en gezond door de zwangerschap kan helpen? Wij begeleiden je graag zo deskundig en leuk mogelijk tijdens je zwangerschap. In verwachting zijn van een kindje is iets ontzettend moois en samen met jou zorgen we er graag voor dat jij kunt genieten van deze periode. Daarnaast helpen we jou natuurlijk zo goed als we kunnen om je voor te bereiden om de komst van je kindje.

Als je bij Verloskundigenpraktijk Otis een verloskundige nabij Delft kiest, dan helpt jouw eigen verloskundige jou bij:

 • Je eerste controle
 • Vervolgcontroles en onderzoek
 • Het regelen van alle zaken rondom de zwangerschap en bevalling (inschrijven ziekenhuis, kraamzorg, verlof en meer)

 

Direct inschrijven bij Otis: dé verloskundige dichtbij Delft!

Verloskundigenpraktijk Otis helpt je graag met al je vragen rondom de geboorte van jouw kindje. Schrijf je nu in en je kan rekenen op de kwaliteit van ons als verloskundige nabij Delft!

Nog vragen over bijvoorbeeld onze werkwijze? Schroom dan niet en vul ons contactformulier in om je vragen te stellen. Liever direct persoonlijk contact? Neem dan telefonisch contact met ons op via: 06 – 19201326. Ook voor het maken van een afspraak kan je bellen naar dit nummer.

Call Now Button