• Verloskundige Den Haag

Verloskundigenpraktijk Voorburg

Op zoek naar een verloskundigenpraktijk Voorburg? Verloskundigenpraktijk Otis bestaat uit een gepassioneerd en ervaren team dat inmiddels al 16 jaar samenwerkt. Den Haag is van oudsher onze thuisbasis, waardoor wij in de nabije omgeving van Voorburg werken.

Verloskundigenpraktijk nabij Voorburg werkt aan kwaliteit!

Bij Otis kan je te allen tijde rekenen op kwaliteit. Als organisatie zijn wij aangesloten bij de KNOV (onze beroepsorganisatie) en het Kwaliteitsregister Verloskundigen. Daarnaast nemen wij deel aan de Verloskundigen SamenwerkingsVerbanden regio Den Haag (samenwerking met onder andere het HagaZiekenhuis en Westeinde ziekenhuis). Deze combinatie van samenwerking zorgt ervoor dat wij jou altijd zo goed mogelijk kunnen helpen.

Otis helpt jou graag als Verloskundigenpraktijk dichtbij Voorburg

Het team van Verloskundigenpraktijk Otis staat voor je klaar en we willen altijd het beste voor jou en je gezin. Als verloskundigenpraktijk in de buurt van Voorburg kun je bij ons dan ook altijd rekenen op de volgende punten:

  • Meerdere controles tijdens de zwangerschap
  • Antwoorden op al je vragen
  • Hulp na de bevalling
  • Eventuele nacontrole is altijd mogelijk
  • In samenwerking met Verloskundigen Samenwerkingsverbanden regio Den Haag
  • Aantoonbare kwaliteit – KNOV en Kwaliteitsregister Verloskundigen

Ja, ik wil me inschrijven bij Otis, dé verloskundigenpraktijk nabij Voorburg!

Verloskundigenpraktijk Otis helpt je graag met al je vragen rondom de geboorte van jouw kindje. Schrijf je nu in en je kan rekenen op de kwaliteit van onze verloskundigenpraktijk dichtbij Voorburg!

Voor vragen kan je uiteraard vrijblijvend ons contactformulier invullen. Wil je liever direct persoonlijk contact? Neem dan telefonisch contact met ons op via: 06 – 19201326. Ook voor het maken van een afspraak kan je bellen naar dit nummer.
Direct inschrijvenStel jouw vraag